Kampeerreizen

Kent u onze kampeerreizen al? Kampeertrektochten van de NCRV zijn unieke en verrassende reizen met betrokken en deskundige reisleiding. Want waar u ook met ons naartoe gaat: de reisleiding ging u voor.

Ervaren reisleiders | Het reisleiderspaar heeft de reis zelf samengesteld en voorgereisd. Onze reisleiders laten u graag veel van ‘hun’ land zien en regelen boeiende excursies. Zij kennen de geheimen van het gebied dat u bezoekt. Zo komt u op unieke plaatsen en maakt u persoonlijk contact met mensen uit andere culturen in hun eigen omgeving.

Vrijheid | NCRV-Kampeerreizen biedt u de voordelen van een georganiseerde reis, terwijl u toch voldoende individuele vrijheid heeft. Uw reis is goedkoper en veiliger dan wanneer u zelf alles zou uitzoeken en regelen. Naast de gezamenlijke excursies heeft u onderweg veel vrijheid om op eigen gelegenheid dingen te ontdekken.

Kleine groepen | We reizen in kleine groepen met maximaal zestien equipes. Elke groep heeft twee reisleiders. Tijdens onze reizen kunnen we alle deelnemers dus persoonlijke aandacht geven. Een NCRV-Kampeerreis ‘begint’ met een kennismakingsdag, ruim voor de vertrekdatum. Daar ontmoet u de reisleiders en maakt u kennis met uw toekomstige reisgenoten. Bovendien krijgt u op de kennismakingsdag het reisboek uitgereikt. Met dit uitgebreide boekwerk in huis begint het vakantiegevoel voor velen al.

Cultuur, natuur & rust | Onze reizen bevatten uiteenlopende elementen: natuur, cultuur, vrije tijd, reisplezier en ontmoeting met anderen. Het zijn ook reizen waarop we elkaar kunnen ontmoeten en tijd inruimen voor bezinning op onszelf, ons leven en onze wereld. De verbondenheid die we dan ervaren geeft een extra dimensie aan onze reizen.

Uniek | NCRV-Kampeerreizen is met dit alles uniek in ‘reisland’. Waarom doen we dit? Om er voor te zorgen dat u een kampeerreis beleeft, die alleen te ervaren is bij NCRV-Kampeerreizen. Wij kamperen in goed gezelschap - trekt u met ons mee?